Una dintre femeile ucise la Cristinești era imobilizată la pat. Nu este exclus să fi fost ucisă pentru banii pe care îi primea de la stat

Una dintre femeile ucise, duminică dimineață, în satul Poiana din comuna Cristinești nu putea merge, ea fiind inclusă în categoria persoanelor c handicap. Anchetatorii nu exclud varianta ca femeia de 53 de ani ani, dar și mama acesteia, de 82 de ani, să fi fost ucise pentru banii pe care îi primeau de la stat sub formă de indemnizație pentru persoană cu handicap, dar și indemnizația pentru însoțitorul persoanelor cu handicap.

Oamenii din sat susțin că femeile locuiau într-o casă de la marginea imașului și erau ajutate în permanență de un bărbat din sat, care le aducea alimente și alte produse necesare.

Vă reamintim că două femei din Botoşani, mamă şi fiică, au fost găsite fără suflare în propria casă. Botoșănencele au 82 și, respectiv, 53 de ani și, potrivit anchetatorilor locuiau singure într-o casă aflată la marginea localității Poiana din comuna Cristinești.

Surse judiciare au declarat, pentru BotosaniNews, că femeile aveau plăgi tăiate în jurul gâtului ceea ce ar presupune că ar fi fost ucise. Trupurile neînsufleţite ale femeilor au fost găsite de un consătean, una în casă, iar cealaltă în curte. Bărbatul care le-a găsit este cel care le aproviziona cu tot ceea ce femeile aveau nevoie.

Deocamdată, nu există informații certe despre ceea ce s-a întâmplat. La faţa locului au venit poliţiştii şi criminaliştii, care efectuează cercetări şi încearcă să găsească autorul.

Polițiști de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, de la Poliția municipiului Dorohoi, dar și de la Secția Rurală 6 din Pomârla au împânzit zona și caută urme care să ducă spre autorul faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *