Bărbat din Botoșani, bătut și lăsat să moară. Vinovații trimiși în judecată

Doi bărbați din municipiul Botoșani sunt judedecați într-un dosar în care sunt acuzați de moartea unei persoane, pe care unul ar fi bătut-o, iar celălalt ar fi lăsat-o să moară cu zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de control judiciar a lui Aurel Coșcodan, în vârstă de 51 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte” şi, în stare de libertate, și a lui Dan Kraft, în vârstă de 55 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”.

Potrivit anchetatorilor, pe 13 martie 2021, în jurul orei 20.30, în timp ce victima se afla la domiciliul lui Dan Kraft, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovită de mai multe ori în zona feţei de către Aurel Coșcodan. A doua zi, victima a decedat.

Procurorii au reținut că pe 14 martie 2021, între orele 07.00 şi 13.00, în timp ce victima se afla în curtea lui Kraft, fiind întinsă pe sol şi prezentând semne vitale, proprietarul a lăsat-o fără ajutor şi nu a anunţat de îndată autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *