Sfâșietor! Patru copii din Botoșani au rămas orfani de mamă. Femeia a murit în brațele soțului

Patru copii din comuna Corni au rămas orfani de mamă după ce aceasta a murit, luni, după o luptă cu o boală cruntă. Minuța Marcu, sau Mia, cum îi spuneau apropiații, avea doar 39 de ani.  A murit în brațele soțului, alături de cele 4 fete și întreaga familie asa cum si-a dorit sa fie plecând într-o lume mai buna și fără dureri.

„A luptat cu boala, a făcut ultimele ședințele de chimioterapie, a luat tratamentul necesar datorita vouă oameni frumosi care ati donat si luptat pentru Mia, dar din pacate corpul ei slab și plapand nu a mai putut rezista în fața durerilor prea mari și crâncene. Am sperat cu toti pana in ultimul moment că se va face bine, dar organismului ei nu a mai avut putere sa lupte…Acum tot greul cade pe umerii soțului Cristi, care a rămas și fără loc de munca că să poate rămâne acasa și avea grija de Mia și cele 4 fete cu vârste de( 1 ,12, 15 și 16 ani). Nu pot decât să spun că suferim cu toti și durerea este foarte mare mai ales că rămâne în urma un bebeluș Sophie în vârstă de 1 anișor. Mia nu-si dorea decât să se salveze pentru copilașii si s-o poata vedea pe Sophie crescand, dar se pare că a rămas doar un vis și de acolo de sus le va veghea mereu”, povestește Simona Elena Suhan, cea care a dus campanii de ajutorare a acestei familii.

Situația în care se află această familie este una critică. Tatal a rămas fara un loc de munca, riscă să piardă copilași si momentan trăiesc toti doar din alocația copiilor.
„Au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor sa-si poata înmormânta mama asa cum se cuvine și să aibe cele necesare.
Dacă doriți să ajutati cu cele necesare inmormantarii sau ce considerati d-voastra îl puteți contacta direct pe Cristi Marcu, sotul Miei Marcu la numărul de telefon: 0744814229”, spune Simona.
Orice sumă virată în conturile deschise la Banca Transilvania conteaza.
Puteti dona în conturile deschise pe numele
MARCU IULIAN CRISTIAN
RO35BTRLRONCRT0563156001 RON
SWIFT: BTRLRO22

Donații se pot face și în contul Asociatiei Umanitare Simona Elena și Voluntarii.

Cod de inregistrare fiscala: 43787730

Cont (IBAN) bancar:

deschis la Banca Transilvania

RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si

RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO

SWIFT: BTRLRO22

Cu specificația MIA

Donează și tu pentru acești copilasi, fîți îngerii lor păzitori in această luptă nedreaptă!

Orice relatii Simona Elena 0757139794

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *