Gestul șocant la care a recurs o femeie din Botoșani, de nervi că fiul său nu are un loc de muncă. Au fost chemați imediat pompierii

O femeie din județul Botoșani a recurs la un gest șocant de nervi că fiul său nu are un loc de muncă. Aceasta, din localitatea Jijia, a adunat hainele acestuia în mijlocul casei și le-a dat foc. Flăcările s-au extins cu repeziciune în încăpere așa că a fost nevoie de intervenția pompierilor. Din fericire, nu au fost victime. În schimb, femeia s-a ales cu o pagubă însemnată.

Bărbat mort în incendiu la Victoria

Un bărbat de 87 de ani, din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința. Tragedia a avut loc sâmbătă dimineață, iar alarma a fost dată de vecinii victimei, care au observat flăcările.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Botoșani, botoșăneanul a fost găsit în fața casei, cu hainele arse, fiind inconștient. Echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță sosit la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *