Un botoșănean îmbrățișa femeile pe stradă și le fura portofelele. „Iubărețul”, cercetat de polițiști

Un bărbat de 72 de ani din Botoșani îmbrățișa femeile pe stradă și le fura portofelele. Și nu doar femeile au căzut în capcana „iubărețului”, ci și bărbații. Folosindu-se de „metoda îmbrățișării”, botoșăneanul aborda victima ca și cum ar fi vechi cunoștințe, apoi iniția o conversație, timp în care o îmbrățișează îndelung și în același timp îi sustrage din buzunare banii sau alte bunuri.

Trei victime au fost făcute în județul Bistrița Năsăud, după ce au fost îmbrățișate pe 16 și 16 martie. Unui bărbat de 76 de ani, din Chiuza, botoșăneanul i-a furat 400 lei, un card bancar, dar și actul de identitate. Alte două femei, de 78 și 26 de ani, din Runcu Salvei, au pățit același lucru. Prejudiciul cauzat în urma furtului a constat în suma de 350 de lei, cupoane de pensie și un telefon în valoare de 1400 de lei.

În urma activităților de cercetare penală întreprinse de polițiști, a fost identificată și ulterior depistată persoana bănuită de comiterea faptelor, în persoana unui bărbat de 72 de ani, din Botoșani, fiind totodată recuperat integral prejudiciul și restituit celor trei persoane vătămate”, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *