FOTO Un bărbat din Botoșani a fost găsit mort în apartamentul în care locuia. Pompierii, poliția și ambulanța au intervenit

Un bărbat din municipiul Botoșani a fost găsit decedat, marți după-amiază, în apartamentul său situat pe Aleea Crizantemelor. Este vorba de un bătrân de peste 85 de ani, care locuia singur la etajul al treilea al imobilului.

Botoșăneanul, care era membru al comunității evreiești, nu a fost văzut de câteva zile și nici nu a răspuns la telefon. Din acest motiv, membrii comunității evreiești, marți, au alertat autoritățile locale, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, de la Serviciul Județean de Ambulanță și de la Inspectoratul de Poliție Județean.

Pompierii au intrat în apartament prin forțarea ușii principale, iar bărbatul, care se numește Marcel Kohn, a fost găsit decedat în locuință. Bărbatul nu era căsătorit și nu are copii. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de medicii legiști, care urmează să stabilească cauzele decesului.

Polițiștii din Botoșani au deschis o anchetă în acest caz, deși nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală.

Putin a ordonat armatei să intre în Ucraina. MAE către români: “Părăsiţi imediat ţara!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *