Șef din Poliția de Frontieră din Botoșani, dezvăluiri despre preoți implicați în contrabanda cu țigări: Am avut și noi țigări depozitate în altar

Un șef din Poliția de Frontieră din Botoșani a făcut dezvăluiri despre preoți implicați în contrabanda cu țigări. Șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră din Botoșani, Valeriu Harabulă, a declarat în cadrul emisiunii „România, te iubesc!” difuzată, duminică, de postul de televiziune Pro TV, că, de-a lungul timpului, s-a întâlnit cu situații de ascundere a țigărilor de contrabandă chiar în altarul bisericilor.

„Am avut și noi țigări depozitate în altar, adică nimic nou sub soare … preoți, dascăli. Toate aceste grupări au în spate un om potent financiar”, a spus botoșăneanul Virgil Harabulă, care a vorbit de faptul că grupurile de contrabandiști au o „organizare chiar militară”.

Oficialul Poliției de Frontieră din Botoșani a vorbit și despre faptul că persoanele implicate în traficul de țigări au făcut din asta un mod de viață. El a povestit, de asemenea, și modul în care sunt cooptați oameni ai legii în acest periculos fenomen.

Emisiunea „România, te iubesc!” a prezentat, duminică, reportaje despre traficul de țigări la frontiera de Nord a României.

În această săptămână, polițiștii de frontieră din Botoșani au descoperit peste 6.700 de pachete de țigări de contrabandă ascunse în cimitirul din Păltiniș.

FOTO & VIDEO! Incredibil! Ţigarete de contrabandă, în valoare de peste 68.000 de lei, descoperite într-un cimitir dintr-o localitate din Botoșani

3 thoughts on “Șef din Poliția de Frontieră din Botoșani, dezvăluiri despre preoți implicați în contrabanda cu țigări: Am avut și noi țigări depozitate în altar

  1. Ce sa mai faca si ei “ bietii” preoti,de plictiseala,de inactivitate,de lacomie….Sant bugetari(ce greseala),n’au program de lucru,n’au nici o resposabilitate,nu sant controlati de nimeni….De “plictiseala” se apuca si ei- preotii-,sa faca ceva “util” pentru ei,ca deh,nu le ajung salariile,si banii primiti la orice serviciu religios.Bani la cununie,bani la botez,bani la inmormantare,bani la pomenire,bani….,bani….,bani…Preotia?O afacere si o meserie foarte banoasa.Intre si eu,daca’s bugetari,adica iau leafa pentru care nu fac nici un serviciu platitorului,pentruce mai incaseaza comosioane grase la orice serviciu religios?(ca divin nu poate fi)De ce nu se da o lege ca cei peste 25000 preoti( ce armata…),sa fie platiti din contributiile credinciosilor?ALLOOOOO….parlamentul ,SE AUDE.

  2. Asta care ai scris articolul…vai de capul tau. Inainte de a posta o stire macar intereseaza-te care e numele persoanelor implicate. Nu tin partea nimanui, dar e lipsa de respect plus demonstrezi cat de amator esti. Site de doi lei cu stiri de doi lei, jurnalisti de doi lei… si o mie de reclame de doi bani care te agaseaza la orice click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *