FOTO Nou val de incendii la Botoșani: O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări

Un nou val de incendii s-a înregistrat, luni, pe raza județului Botoșani. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cursul zilei de luni în Botoșani s-au înregistrat șapte incendii. Evenimentele au avut loc în localitățile Avrămeni, Sârbi, Botoșani, Dacia, Iacobeni, Strahotin și Rădăuți Prut.

La Sârbi, o anexă, furajele, dar și lemnele de foc din gospodăria unui localnic au fost cuprinse de flăcări din cauza unui fumător neglijent care a aruncat o țigară aprinsă pe materiale combustibile. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Săveni, cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și voluntarii din comuna Vlăsinești, aproape trei ore. Au fost protejate de foc casa și celelalte construcții din gospodărie.

Pe raza celorlalte localități s-au produs incendii de vegetație uscată. Pentru limitarea propagării flăcărilor au intervenit pompierii militari din Săveni și Botoșani, dar și voluntari din Nicșeni, Avrămeni, Dângeni și Rădăuți Prut.

Având în vedere faptul că cele mai multe dintre incendii s-au produs pe terenuri extravilane, nu s-au înregistrat pagube materiale însemnate.

Putin a ordonat armatei să intre în Ucraina. MAE către români: “Părăsiţi imediat ţara!”

O şoferiţă din Botoșani, rănită în accident, a primit acasă nota de plată pentru 4 zile de spitalizare: 3.400 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *