Șefa UPU-SMURD Botoșani face sesizare la Poliție cu privire la acuzațiile de furt din spital

Șefa UPU- SMURD Botoșani, Ramona Guraliuc, face sesizare la Poliție cu privire la acuzațiile de furt din spital din 28 ianuarie. Medicul susține că era de gardă în ziua respectivă, iar acuzațiile aduse de mama unei tinere de 18 ani, potrivit căreia acesteia i-ar fi fost furat inelul de pe deget în timp ce se afla în perfuzie, sunt foarte grave astfel încât cere ca polițiștii să facă o anchetă în acest caz.

„Acuzațiile aduse sunt foarte grave și îi privesc pe toți angajații UPU”, a declarat Ramona Guraliuc, care s-a autosesizat cu privire la acest caz.

O femeie din Botoșani a făcut acuzații grave la adresa Spitalului Județean Botoșani. Cristina a transmis mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care acuză că fiica sa a fost prădată de hoți în timp ce se afla internată în unitatea spitalicească. Ea susține că fata avea un inel, dar în timp ce se afla în perfuzie, acesta i-a dispărut de pe deget.

[…] să aveți mare grijă cînd mergeți la Spitalul de Urgente Mavromati din Botoșani, sa nu aveți obiecte de valoare pentru că dispar, va spun din propria experiență,am dus-o pe fata mea la urgente pe data de 28/01/2022 și ia dispărut un inel din aur fiind în perfuzie.Va spun încă o dată aveți mare grijă cu lucrurile de valoare”, spunea femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *