Acuzații grave la Spitalul Județean Botoșani! O femeie reclamă că fiica sa ar fi fost prădată de hoți, în timp ce era internată

O femeie din Botoșani face acuzații grave la adresa Spitalului Județean Botoșani. Cristina a transmis mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care acuză că fiica sa a fost prădată de hoți în timp ce se afla internată în unitatea spitalicească. Ea susține că fiica sa avea un inel, dar în timp ce se afla în perfuzie, acesta i-a dispărut de pe deget.

[…] să aveți mare grijă cînd mergeți la Spitalul de Urgente Mavromati din Botoșani, sa nu aveți obiecte de valoare pentru că dispar, va spun din propria experiență,am dus-o pe fata mea la urgente pe data de 28/01/2022 și ia dispărut un inel din aur fiind în perfuzie.Va spun încă o dată aveți mare grijă cu lucrurile de valoare”, spune femeia.

Botoșăneanca susține că inelul ar fi avut valoare emoțională și este dispusă să facă plângere la Poliție, dar și la conducerea spitalului.

„Daca sunt camerele de supraveghere de ce nu s-a găsit inelul și cînd intri nu este nici o camera de supraveghere am stat pina dimineață la ora 8:00 și nu s-a găsit, s-a evaporat probabil. […] dar am sa fac și la poliție și la directorul spitalului sa ia masuri pentru că nu e primul caz am sa adun mai multe dovezi”, spune femeia.

Ea susține că fata ei se simte foarte rău și încă nu știe care ar fi motivul. Totodată, nu știe exact cine ar fi putut luat inelul fetei.

„[…] nu știu nimic, m-au lăsat să aștept și până la urmă nu au dat de capăt și păgubită. Au făcut 4 teste de covid și au ieșit negative, copilul meu e vaccinat cu a 3 doza și au cerut testul pcr și este și ăla negativ și totuși copilului meu ii este foarte rău și ei habar nu au ce are”, susține femeia.

Mesajul său a stârnit critici pe rețelele de socializare, dar au fost și persoane care s-au amuzat, neavând încredere în cele reclamate de ea.

„Asa e, și eu când am fost acolo bolnav de COVID fiind, când am plecat, mi a disparut COVIDU!!!!”, i-a transmis un bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *