Municipalitatea înființează un cabinet medical de medicină dentară pentru copii la o școală din Botoșani

Municipalitatea vrea să înființeze un cabinet medical de medicină dentară pentru copii la o școală din municipiul Botoșani, în acest an. Anunțul a fost făcut, luni, într-o conferință de presă, de primarul Cosmin Andrei, care a prezentat prioritățile în investiții și a precizat că acest cabinet va fi înființat la Școala nr. 13. Totodată, edilul a precizat că în acest an va fi finalizat și Spitalul de Îngrijiri Paliative.

„Dorim să înființăm un cabinet medical pentru medicină dentară pentru copii la Școala nr13, un corp nou la Spitalul TBC și finalizarea investițiilor la Spitalul de Boli Cronice și Îngrijiri Paliative, achiziție de defibrilatoare automate externe”, a spus Cosmin Andrei.

Noul spital este construit cu subsol, parter şi trei etaje şi dispune de 110 de paturi şi spaţii pentru investigaţii RMN. Scopul acestui spital este de a suplimenta numărul de paturi pentru bolnavii cronici, pentru cei cu boli degenerative, neoplazici, cei cu afecţiuni locomotorii sau cerebrale, AVC-uri sau malformaţii cerebrale. Lucrările de construcţie au început în 2017 şi au avut un buget de 14,7 milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *