Spitalul de boli cronice și îngrijiri paliative din Botoșani va fi recepționat luna viitoare. Anunțul ministrului Cseke Attila

Spitalul de boli cronice și îngrijiri paliative din Botoșani va fi recepționat luna viitoare, a anunțat, vineri, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit acestuia, utilitățile sunt finalizate, iar şefa Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu, a vizitat deja unitatea pentru a vedea cum a fost realizată investiţia.

Valoarea investiţiei este de 15,6 milioane de lei. Banii au fost alocați de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Națională de Investiții.

Înţeleg că utilităţile sunt gata, sunt finalizate şi că în cursul lunii februarie putem să facem recepţia acestei lucrări. Eu cred că acesta este cel mai important, să găsim o soluţie, soluţia astăzi există, iar alţii, dumneavoastră, în primul rând mass media, veţi analiza cum a fost şi cum nu a fost, dar cred că cel mai important pentru toată lumea este că această investiţie se termină, se finalizează şi că putem să recepţionăm această lucrare”, a declarat ministrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *