Un copilaș de doi ani, din Botoșani, are nevoie de ajutor pentru o operație urgentă. Mama băiatului nu are nici măcar unde să spele hăinuțele celor patru copilași ai săi

Un copilaș de doi ani, dintr-o familie din județul Botoșani, are nevoie de ajutor pentru o operație urgentă, care l-ar ajuta să meargă. Luca Andrei Ursachi, din localitatea Pomârla, suferă de Varus Equin (picior strâmb congenital bilateral). De la începutul venirii sale pe lume a stat mai mult la spital, departe de casa sa și de cei trei frățiori ai săi.

De două ori a fost operat până acum și în luna februarie 2022 este programat pentru a treia intervenție chirurgicală la Spitalul de Copii Iași. Și celelalte operații a reușit să le facă datorită unor oameni cu suflet mare care au asigurat cheltuielile pentru ca micuțul să poată face încă un pas spre o viață normală. Părinții lui au facut tot posibilul sa il ajute pe Luca, în ultimii 2 ani, dar cheluilile sunt enorme pentru familia lui și ceilalti 3 fratiori, și de aceea au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

„Luca are nevoie de bănuți pentru acoperirea costurilor ghipsului, drumuri la Iasi, ghetute ortopedice și recuperări medicale. Totodata mama lui ne roagă s-o ajutam cu Lapte Praf NAN5 si pampers mărimea 5 plus hainute băiețel 2-3 ani pentru Luca.  Mama copilasilor are mare nevoie și de-o masina de spalat semiautomata deoarece spală la mana pentru 4 copilași cu vârste de( băiat 7 ani, fata 5 ani, Luca 2 ani și băiețel mai mic de 1 an jumate care raman acasa cu tatăl lor cat mama sta in Spital cu Luca)”, este mesajul polițistei de frontieră Simona Elena, care a demarat o campanie de ajutoare a copilașului.

Cei care vor să îl ajute pe micuțul Luca să meargă asemeni oricărui copil normal pot face donații direct în contul mamei acestuia Nadia Carolina Ursachi, deschis la CEC Bank: RO18CECEC001946347993111. Donatii se pot face si in conturile bancare de mai jos, deschise la Banca Transilvania. Denumire: Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii,deschise la Banca Transilvania:  RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si  RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO, SWIFT: BTRLRO22, cu mențiunea LUCA. Pentru detalii suplimentare: 0757139794 Simona Elena.

Sfâșietor! Un copilaș din Botoșani s-a născut cu piciorușele strâmbe, a fost operat greșit, iar acum familia are nevoie de ajutor pentru a-l opera din nou. „Mă doare sufletul să îl văd așa”

One thought on “Un copilaș de doi ani, din Botoșani, are nevoie de ajutor pentru o operație urgentă. Mama băiatului nu are nici măcar unde să spele hăinuțele celor patru copilași ai săi

  1. bai idiotilor!!!! ati dezactivat copierea de text de pe site, fara nici un discernamant! din cauza asta, in loc sa copieze lumea contul intreg si sa-l puna in aplicatia de Internet Banking, trebuie sa-l scrie caracter cu caracter, avand grija sa nu greseasca vreunul! bai, ce prostalai sunteti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *