Sfâșietor! Un copilaș din Botoșani s-a născut cu piciorușele strâmbe, a fost operat greșit, iar acum familia are nevoie de ajutor pentru a-l opera din nou. „Mă doare sufletul să îl văd așa”

Un copilaș de niciun an dintr-o familie din comuna Pomârla a trecut prin adevărate chinuri până acum. Micuțul s-a născut pe 26 decembrie 2019. A fost o adevărată bucurie pentru părinții săi când a venit pe lume Lucas Andrei. Din păcate, micuțul s-a născut cu piciorusele strambe in interior, mai exact cu Picior Varus equin bilateral.

Am fost la Spitalul de Copii Botosanii Mavromati, am umblat cu el a fost pus in ghips a fost operat si i-am luat si papuceii asa zis ortopedici si mergeam de cate 3 ori pe samptamana pentru ghips….Dar cea mai mare problema pentru noi este ca eu nefiind multumita de tratamentele, ghipsurile si ca piciorusele nu au dat nici un rezultat am zis sa apelez la un alt doctor, iar o persoana mi-a recomandat un bun doctor specialist de la Spitalul Sfanta Maria Iasi. Am fost la doctorul respectiv si ce credeti ca mi-a zis… baietelul nostru a fost mai mult chinuit, a fost operat degeaba si ca papucii asa zis ortopedici nu sunt buni de nimic…cand am auzit nu ma mai puteam tine pe picioare, am fost descurajată total, povestește, plină de durere, mama micuțului.

Femeia vrea însă să își vadă copilașul bine și solicită ajutor pentru a reuși să îl ducă din nou la operație și tratament, la Iași.

Va rog din suflet deoarece vreau să-mi vad baietelul bine, cum fiecare mama își dorește asta pentru puiul ei, în fiecare saptamana am programare la Iasi pentru ai pune din nou ghips, pentru al opera din nou si pentru ai schimba papuceii…eu sunt din Dorohoi sat si comuna Pomîrla -Botosani si as dori din suflet poate exista si pentru baietelul nostru oameni cu suflet bun care sa ne ajute cu banutii pentru a platii ghipsul deoarece trebuie sal cumparam noi si pentru a platii masina pentru a ne duce si a ne aduce inapoi…..de unde suntem noi pana la Iasi dus si intors facem 11 ore si pentru a plati masina ne costa 350 de lei pe saptamana . Sotul meu munceste cu ziua in constructii dar totusi nu ne ajung banutii . Va rog din suflet vreau să-mi vad copilasu bine. De cand a trebuit să îi pună iar ghips la piciorușe plânge încontinuu, si zi si noapte . Ma doare sufletul să îl văd așa!”, spune mama copilului.
Cei care vor să ajute au la dispoziție conturile de mai jos:

CEC BANK : RO18CECEC001946347993111- Ursachi Nadia Carolina!

RO48BRDE070SV45977150700-  Ursachi Cezar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *