Botoșănenii se înghesuie la UPU pentru a se testa COVID, iar centrele de evaluare sunt goale. Apelul făcut de conducerea Spitalului Județean

Botoșănenii se înghesuie la UPU pentru a se testa COVID, în timp ce centrele de evaluare sunt goale. Potrivit directorului Spitalului Județean Botoșani, Doina Caba, în această perioadă Unitatea de Primiri Urgențe este supraaglomerată de persoanele care vor să se testeze COVID, iar timpii de așteptare au crescut foarte mult.

„Ce pot să transmit la populație este să se gândească atunci când se prezintă în Unitatea de Primiri Urgențe că timpii de așteptare depășesc chiar și timpul stabilit prin criteriul de triaj non-urgențe. Și atunci apar aceste nemulțumiri ale pacienților care se prezintă la UPU că crește timpul de așteptare, dar noi vom oferi toate serviciile pacienților care se prezintă în UPU”, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, Doina Caba.

Medicul le recomandă botoșănenilor să se testeze la medicul de familie ori în farmacii, iar apoi, dacă rezultatul este pozitiv să se adreseze centrelor de evaluare COVID. În cursul zilei de joi, la centrul de evaluare din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie s-au prezentat doar cinci persoane.

2 thoughts on “Botoșănenii se înghesuie la UPU pentru a se testa COVID, iar centrele de evaluare sunt goale. Apelul făcut de conducerea Spitalului Județean

  1. Buna ziua!
    In ulima perioada se tot discuta despre aceste centre de evaluare COVID,dar populatia nu este
    informata care sunt acestea,unde functioneaza?
    Comunicati va rog in presa lista centrelor de evaluare COVID.
    Populatia nu este informata si bineinteles ca se adreseaza la UPU.
    Sanda Alistar
    Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *