Profesoară de la un liceu din Botoșani acuzat că ar fi agresat o elevă de clasa a IX-a

O profesoară de la Liceul „Dimitrie Cantemir” din orașul Darabani este acuzată că ar fi agresat o elevă de clasa a IX-a, în semn de nemulțumire că aceasta s-ar fi aflat, în timpul orei, într-un bar. Tatăl elevei a făcut plângere atât la Inspectoratul Școlar, cât și la Poliție, în care arată că profesoara de română, care este și dirigintă la clasa respectivă, ar fi agresat-o atât fizic, cât și verbal pe fiica sa.

„Fetița mea este în clasa a IX-a și s-a dus la magazin ca să își ia mâncare și a întârziat un pic. S-a dus profesoara în magazin după ea, a luat-o de păr i-a dat cu umbrela în spate și, mergând spre școală, i-a mai dat o palmă. A umilit-o în fața colegilor, a făcut-o curvă, a făcut-o prostituată, bețiă, în tot felul , că se droghează”, a declarat pentru BotosaniNews, Ioan Zaharia, tatăl elevei agresate.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

„În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de purtare abuziva, urmează sa stabilim cu exactitate împrejurările comiterii faptei, iar în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri legale, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

Eleva a fost mutată deja din clasa la care dirigintă profesoara acuzată de agresiune. Tatăl fetei, Ioan Zaharia, dorește doar „să se ia măsurile legale”.  Botoșăneanul susține că fapta s-a întâmplat pe 6 ianuarie, dar plângerile au venit mai târziu din cauză că tatăl fetei nu se afla în Botoșani la momentul respectiv.

Eleva mai are doi frați, toți trei fiind crescuți de mici de tatăl lor, după ce mama i-a abandonat.

Tragedie! A murit Răzvan, tânărul de 20 de ani din Botoșani, care a fost victima unui accident stupid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *