Tragedie! A murit Răzvan, tânărul de 20 de ani din Botoșani, care a fost victima unui accident stupid

Tânărul de 20 de ani din Botoșani, care la sfârșitul săptămânii trecute a fost victima unui accident stupid a decedat, marți după-amiază, într-un spital din Iași. Răzvan Zaharia, din Darabani, a suferit traumatisme severe la cap, iar cadrele medicale de la Clinica de Neurochirurgie din Iași nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia.

Botoșăneanul a fost ținut în viață timp de patru zile cu ajutorul aparatelor, iar familia a sperat continuu că se va face bine. Din păcat, marți după amiază, imediat după ora 16.00, inima lui Răzvan a încetat să mai bată.

Răzvan Zaharia încerca să sudeze, vineri, o țeavă la un butoi cu diluant, iar la un moment dat s-a produs o explozie generată de gazele de diluant. În acel moment, a sărit capacul butoiului și l-a lovit direct în față. El a căzut inconștient la pământ, iar membrii familiei au sunat la 112 cerând ajutor.

El a fost transportat de urgență la spital la Botoșani în comă, cu traumatism cranian și hemoragie. De aici, botoșăneanul a fost transferat la Iași, unde a și decedat.

 

Tatăl tânărului din Botoșani, rănit în urma unei explozii, face mărturisiri dureroare: „Știu că l-am găsit jos, lovit la cap, vă dați seama, curgea sânge…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *