Încă o veste proastă pentru familia lui Răzvan, tânărul din Botoșani mort la 20 de ani în urma unui accident stupid

Familia lui Răzvan Zaharia, tânărul din Botoșani mort la 20 de ani în urma unui accident stupid, a mai primit o veste proastă. Cadrele medicale de la Clinica de Neurochirurgie din Iași le-au transmis membrilor familiei lui Răzvan că acesta era infectat cu COVID-19. Prin urmare, aceștia sunt nevoiți să ridice sicriul de la morga spitalului sigilat și fără a avea permisiunea de a-l desface.

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Răzvan va fi luat, miercuri, de la Iași, urmând a fi dus la Darabani, urmând a fi depus la o biserică din localitate.

Tânărul de 20 de ani din Botoșani, care la sfârșitul săptămânii trecute a fost victima unui accident stupid a decedat, marți după-amiază, într-un spital din Iași. Răzvan Zaharia, din Darabani, a suferit traumatisme severe la cap, iar cadrele medicale de la Clinica de Neurochirurgie din Iași nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia.

Botoșăneanul a fost ținut în viață timp de patru zile cu ajutorul aparatelor, iar familia a sperat continuu că se va face bine. Din păcat, marți după amiază, imediat după ora 16.00, inima lui Răzvan a încetat să mai bată.

Răzvan Zaharia încerca să sudeze, vineri, o țeavă la un butoi cu diluant, iar la un moment dat s-a produs o explozie generată de gazele de diluant. În acel moment, a sărit capacul butoiului și l-a lovit direct în față. El a căzut inconștient la pământ, iar membrii familiei au sunat la 112 cerând ajutor.

El a fost transportat de urgență la spital la Botoșani în comă, cu traumatism cranian și hemoragie. De aici, botoșăneanul a fost transferat la Iași, unde a și decedat.

 

Tragedie! A murit Răzvan, tânărul de 20 de ani din Botoșani, care a fost victima unui accident stupid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *