O firmă din Botoșani a câștigat licitația pentru întreținerea drumurilor naționale din Botoșani și Suceava pe următorii doi ani

O firmă din Botoșani a câștigat licitația pentru întreținerea drumurilor naționale din Botoșani și Suceava pe următorii doi ani. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a semnat un contract cu societatea comercială Conrec SA Botoșani pentru a executa lucrările de întreșinere periodică multianuală a drumurilor din Botoșani și Suceava.

Astfel, în 2022 și 2023, Conrec SA, patronată de familie Dincă, va asigura covoare asfaltice executate la cald pentru rețelele de drumuri naționale din cele două județe.

Lucrările pentru județul Botoșani au o valoare de 21,02 milioane de lei, iar cele de pe raza Secției Drumuri Naționale Suceava de 47,9 milioane de lei.

Paradoxal este că DRDP Iași a acordat lucrările firmei Conrec SA Botoșani după ce acum doi ani a exclus-o de la licitații, ca urmare a neîndeplinicii unui contract. pe care îl câștigase în asociere cu Big Conf SRL.

FOTO! Reabilitarea Bisericii Sfântul Gheorghe din Botoșani a intrat în linie dreaptă. Ce s-a descoperit în timpul lucrărilor de restaurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *