FOTO Accident din cauza poleiului la Botoșani! Un șofer s-a izbit cu mașina într-un camion, apoi a ajuns într-un șanț

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe un drum din județul Botoșani. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers după ce mașina a derapat, a lovit cu partea dreaptă un camion, apoi a ajuns într-un șanț.

Accidentul a avut loc în zona localității Dângeni, iar potrivit martorilor, acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, ca să evite impactul cu un camion din fața sa a frânat brusc, apoi nu a mai putut controla mașina.  El  a suferit leziuni, dar nu grave.

„E polei pe jos, sticlă, se circulă greu. Era să fac și eu accident”, ne-a spus un șofer.

Concluzia polițiștilor

Potrivit polițiștilor, mașina era condusă de un tânăr de 34 de ani, din municipiul Botoșani, care circula în spatele camionului, condus de un bărbat de 49 de ani. Din cauza carosabilului acoperit cu polei, șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a derapat, lovind camionul, apoi ricoșând într-un șanț. În urma impactului, tânărul a fost rănit, fiind preluat apoi de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Niciunul dintre șoferi nu era sub influența alcoolului. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Inedit! Un profesor din Botoșani, fost inspector școlar, și-a donat casa părintească Primăriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *