A murit Petrică Mîțu Stoian! Artiștii din Botoșani, în doliu. Interpretul își pregătise mormântul de o săptămână

Artiștii din Botoșani sunt în doliu după moartea interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. Acesta a murit sâmbătă seara la Spitalul de Urgență din Reșița, la o săptămână după ce își pregătise mormântul până în ultimul detaliu. Casa de discuri Electrecord a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj de condoleanțe, alături de care a publicat și o fotografie cu mormântul lui Petrică Mîţu Stoian. La descriere, casa de discuri spune că artistul și-a presimțit moartea, vizitându-și mormântul cu o săptămână înainte de tragedie.

”Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul postat de Casa de discuri Electrecord.

Artiștii din Botoșani sunt împietriți de durere la aflarea acestei vești. Cei mai mulți dintre ei au cântat alături de Mîțu Stoian pe diverse scene și la evenimente grandioase.

„Veste tristă pentru folclorul românesc! Drum lin, Petrică Mâtu Stoian!”, este mesajul transmis de artistul botoșănean Dan Doboș.

„Dumnezeu sa-l odihnească in Împărăția Sa!”- Elisabeta Saramet.

Regretatul artist va fi înmormântat la Cimitirul Ungureni din Craiova, orașul unde locuia. Acesta va fi condus pe ultimul drum de îndrăgiţi cântăreţi de muzică populară.

Vezi unitățile de învățământ din Botoșani, unde elevii vor merge fizic la școală, de luni! Într-o grădiniță, rata de vaccinare este de 100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *