Vezi unitățile de învățământ din Botoșani, unde elevii vor merge fizic la școală, de luni! Într-o grădiniță, rata de vaccinare este de 100%

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani a publicat pe site-ul instituției lista cu unitățile de învățământ din județ și rata de vaccinare din fiecare unitate în parte. Potrivit ordinului Ministrului Educației și Cercetării, de luni, elevii se vor întoarce fizic la școală doar acolo unde rata de vaccinare în rândul personalului este mai mare de 60%.

Singura unitate de învățământ în care rata de imunizare este de 100% este Grădinița cu Program Prelungit „Sandy Belle” din municipiul Botoșani. La Școala Gimnazială nr. 1 din Văculești, rata de vaccinare este de 94%, la  Liceul Tehnologic „Elie Radu” cu o rată de 87%, iar la Liceul „Regina Maria” – 86%.

VEZI AICI statistica de vaccinare pentru fiecare unitate de invatamant!

Cea mai mică rată de vaccinare este la Școala Gimnazială nr. 1 Concești- 26%. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat vineri dimineața faptul că școlile și grădinițele unde rata de vaccinare în rândul personalului este de peste 60% vor începe orele în format fizic. Celelalte instituții de învățământ își vor desfășura activitatea în format online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *