Mesajul plin de durere al unei tinere din Botoșani, a cărei mamă a murit din cauza COVID-19: Nu voia să se vaccineze din cauza informațiilor pe care le vedea la televizor

O tânără din Botoșani, a cărei mamă a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, a transmis un mesaj dureros pentru toți cei care nu cred în existența virusului. Botoșăneanca spune că mama sa, de 53 de ani, a luat virusul chiar de la ea, pentru că a avut o formă ușoară, și era total împotriva vaccinului.

„Mama l-a luat de la mine, eu am avut formă ușoară, am trecut cu bine, dar în schimb mama nu! Nu voia să se vaccineze, din cauza informațiilor pe care le vedea la televizor, mai ales cum mureau oamenii pe bandă rulantă, îi era frică să nu ajungă intubată, și intubată a fost! Dar în schimb, cât a stat în spital, și-a schimbat total părea despre ceea ce se întâmplă în spitale, mi-a spus că toată lumea s-a comportat frumos cu ea, a fost la infecțioase o săptămână, și la ATI, la un moment dat își dorea să ajungă la ATI, nu mai rezista, la infecțioase. Avea plămânii afectați 75 la sută, și de aici i-a cedat un rinichi… Ea a luptat 2 săptămâni, a fost o luptătoare, dar virusul nu a iertat-o”, ne-a mărturisit tânăra.

Tragedia prin care trece cu pierderea mamei sale a determinat-o pe tânără să încerce să le explice oamenilor că vaccinarea îi poate ajuta. Se gândește că dacă mama ei ar fi fost vaccinată poate ar fi făcut o formă ușoară și ar fi trăit.

„Îmi pare rău că lumea nu înțelege… Aa și când a fost fratele meu la ea la ATI, a spus să ne ferim și să ne vaccinam, ea care nu credea în vaccin. Asta a fost voia lui Dumnezeu. Atât vreau să vă spun că nu se moare din vina medicilor, ci din vina noastră, pentru că nu credem în virus și îl tratăm ca pe o răceală”. ne-a mărturisit tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *