Un tânăr din Botoșani a păcălit mai multe persoane cu închirierea unui imobil fictiv, primind de la acestea diverse sume de bani. A fost reținut de polițiști

Un tânăr din județul Botoșani a fost reținut de polițiști după ce a înșelat mai multe persoane, chiar când se afla sub control judiciar. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean, la data de 4 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele tânărului de 29 de ani, din orașul Săveni.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada 6-20 octombrie 2021, acesta ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi oferit spre închiriere un imobil fictiv, solicitând și primind de la aceștia diverse sume cu titlu de avans.

La data comiterii faptelor, tânărul era plasat sub control judiciar pentru comiterea altor 12  infracțiuni de aceeași natură, anterior lunii octombrie a.c. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, mai precizează sursa citată.

O tânără din Botoșani, fost consilier local, a lansat un proiect de parenting inedit: Mămici și pitici! „Nu costă nimic, este gratis și nu cerem certificat verde”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *