Schimbare de director la Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” Botoșani după scandalul profesoarei care le cerea elevilor să nu se vaccineze

liceul antipaDirectorul Liceului Teoretic ”Grigore Antipa” din Botoșani a fost schimbat din funcție. Profesorul Carmen Daniela Nechita a solicitat încetarea detașării de pe funcția de director, imediat după scanadalul profesoarei care le cerea elevilor să nu se vaccineze.

În locul acesteia a fost numit, miercuri, profesorul Corneliu Furtună, potrivit unei decizii a Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean.

Reamintim că profesoara de muzică Doina Amarandei, care predă și la Liceul Antipa, a fost înregistrată, pe 14 octombrie, când le spunea elevilor să nu se vaccineze.

Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul şi cobaiul la nenorociţii ăştia de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii”, a spus cadrul didactic.

O echipă de la Ministerul Educației a desfășurat o anchetă la Botoșani, însă cazul este anchetat și de Inspectoratul de Poliție Județean.

Profesoară din Botoșani înregistrată în timp ce îi îndeamnă pe elevi să nu se vaccineze. „Ajungi legumă peste doi ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *