Profesoară din Botoșani înregistrată în timp ce îi îndeamnă pe elevi să nu se vaccineze. „Ajungi legumă peste doi ani”

Doina Amarandei predă muzica la mai multe unități de învățământ din județul Botoșani, inclusiv la Liceu Teoretic Grigore Antipa, plasat în primele cinci ca performanțe din județ. Copiii s-au simțit vizați de discursul ei antivaccinist și antimedici, le-au spus părinților, înregistrările au ajuns la ziar, potrivit Libertatea.

Profesoara de muzică Doina Amarandei a început să predea de luna trecută la Liceul Teoretic Grigore Antipa din Botoșani. „Mamă, doamna nu poartă mască”, a fost primul lucru pe care, mai mulți elevi din clasa a VII-a, l-au spus părinților, acasă. Apoi, mărturiile s-au rostogolit. Copiii au descris că, în loc de muzică, Amarandei „ne vorbește despre COVID și vaccinare, că suntem cobai”.

Câțiva părinți și-au încurajat copiii să o înregistreze. Când au văzut ce e pe înregistrări, adulții au contactat Libertatea.

„Copilul mi-a spus că doamna, care nu are mască la oră, le vorbește despre tot felul de teorii ale conspirației: că nu există virusul, că suntem prizonierii OMS-ului”, a explicat unul dintre părinți, cu condiția de a nu-i fi dezvăluită  identitatea.

„Pentru un copil de 13 ani toate aceste cuvinte au un impact psihologic foarte mare, pe fondul pandemiei și al tuturor evenimentelor ce se petrec, iar noi, ca părinți, nu putem tolera un asemenea delir la catedră. Noi, acasă, facem eforturi, îi încurajăm să respecte regulile, iar în momentul în care un profesor le spune că totul este o minciună, apar tot felul de neînțelegeri”, a explicat pentru redacție mama unuia dintre părinții elevilor de la Liceul Teoretic Grigore Antipa din Botoșani.

Pe 14 octombrie, profesoara Amarandei a avut ora de muzică la clasa a VII-a de la Liceul Grigore Antipa. Pentru că nu purta mască și pentru că a început să le vorbească din nou despre COVID, unii dintre elevi au filmat-o, pe ascuns. Inițial, înregistrările au circulat în grupurile private ale copiilor, altele au ajuns și la părinți, care au anunțat atât conducerea liceului, cât și pe cea a Inspectoratului Școlar Botoșani.

În înregistrările realizate cu telefonul, pe sub bancă, se observă cum profesoara stă la catedră fără mască de protecție. Ulterior, pe fundal, se aude discuția pe care o poartă cu elevii.

„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu?”, le-a spus profesora copiilor.

„Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”-  Profesoara Doina Amarandei

Amarandei le explică elevilor că spitalele din România s-au transformat în adevărate abatoare, că toate persoanele care ajung la spital sunt declarate ca fiind infectate cu COVID și nu mai supraviețuiesc. Ea oferă drept exemplu cazul unui unchi.

„Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, le-a spus profesoara.

„Unchiul meu s-o dus cu o durere de chicior și, na, mai țușea și el oleacă. I-o făcut test și, gata, pozitiv. În două săptămâni, fraților, l-o omorât. Om la o sută și ceva de kilograme”- Profesoara Doina Amarandei.

„Băi, da de ce nu s-o îmbolnăvit în Parlament niciunul, de ce n-o murit niciunul?

Doina Amarandei și-a continuat discursul în fața elevilor, aducând în discuție vaccinarea împotriva COVID. Susține în discuția cu copiii că niciun parlamentar nu s-a vaccinat, că sunt obligați să se vaccineze numai „oamenii de rând”. „Mai nou, obligă toată lumea, că dacă nu face vaccin dă afară. Nu frate, o să ieșim în stradă. Ieșim cu toții în stradă, nu se mai poate. Atâta timp cât o spus că nu este obligatoriu, să își vadă fiecare de treaba lui. În Parlament nu și-au făcut niciunul și ne obligă pe noi, apăi di ci? Băi da de ce nu s-o îmbolnăvit în Parlament niciunul, de ce n-o murit niciunul? Oamenii care-s de rând, noi, care suntem clasa de jos, au murit”.

Apoi din ce o murit? O avut boală, s-o dus omul cu o durere de stomac, cu o durere, de plămâni, eu știu, de ficat, sunt o mulțime de boli de la alimentația asta proastă plină de E-uri. În loc să îi deie tratamentul corespunzător bolii respective, i-o dat tratament de COVID și-o făcut reacții adverse și la revedere”. Întreabă de ce nu s-a scos vaccin pentru diabet „Asta-i toată treaba, vin vremuri foarte grele. Cu toată tehnologia lor și toată prostia lor”, mai spune profesoara pe înregistrare.  Profesoara le argumentează copiilor că școlile sunt „într-o harababură” în care nici profesorii și nici elevii nu înțeleg nimic. „Suntem la mâna unor nebuni, unor nebuni, asta suntem!”, spune pe un ton ferm profesoara.

Moment în care intervine o elev care îi spune că a auzit că mama cuiva a murit a doua zi după ce i s-a administrat vaccinul. „Vedeți, ce vă spun? Sunt o grămadă (de morți – n.r.). Nu vor ei să dea la televizor, dar sunt o grămadă. Vaccinul ăla nu face bine la tot omul. Sunt care au imunitatea puternică, dar sunt unii care, na, îl doare stomacul, are ceva. Acolo virusul face prăpăd”.  O scos vaccin după trei luni de zile… Adică nu o scos vaccin pentru diabet, pentru cancer, măi copii, măi”.

Sursa: Libertatea

9 thoughts on “Profesoară din Botoșani înregistrată în timp ce îi îndeamnă pe elevi să nu se vaccineze. „Ajungi legumă peste doi ani”

 1. Cinste doamnei profesoare, vrednică este. Cine mai crede ca o cârpă îmbibată cu chimicale ne protejează copiii, își merită soarta. Să le fie rușine acelor părinți care și-au încurajat copiii la delațiune. Trăiască noua securitate!

 2. Daca copilul meu pateste ceva, madama asta care am inteles ca mai lalaie ceva pe sub mese, isi va dori sa fi fost doctor.
  Adevarul este ca la cat de multi suntem si la cat de prosti e binevenita pandemia.
  Vorba lui C.T.P. – cei care vor ramane vor fi mai inteligenti ( cantitatea de prostie ramane constanta, dar scade numarul beneficiarilor).
  Lorena felicitari !!!
  In sfarsit ai ajuns si tu sa ragai ceva, daca ti se permite.

 3. Am speranțe sa vad ca mai există și profesori patrioti. Părinți nu va educați copiii ca înainte de 89! Cinste doamnei profesoare! Cine și a uitat istoria este condamnat să o repete!

 4. Mi se pare că încet, încet, ajungem la o cenzură și o dictatură similare sau peste cele de pe vremea comunismului. Cei care gândesc diferit de noi nu mai au voie să vorbească?
  Asistăm la cea mai mare discriminare de la cel de-al doilea război mondial încoace: cei care nu se vaccinează trebuie marginalizați. Deja îmi pare rău că sunt vaccinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com