Emil Boc a dormit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Botoşani

emil bocPremierul Emil Boc a ajuns, vineri seară, după ora 23.00, la Botoşani. El a fost cazat la Hotel Rapsodia, unde sâmbătă va avea loc Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Botoşani. Premierul a venit însoţit de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, ministrul Traian Igaş, de la Administraţie şi Interne, de ministrul Elena Udrea de la Dezvoltare Regională şi Turism, precum şi de ministrul Valerian Vreme de la Comunicaţii. Membrii Guvernului şi preşedintele deputaţilor au fost întâmpinaţi de autorităţile locale, primarul Cătălin Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean şi prefectul Cristian Roman.

Boc va vizita, sâmbătă dimineaţă, câteva obiective de investiţii în infrastructură, realizate cu bani europeni, iar de la 11.30 va lua parte la alegerile interne din PDL. Sâmbătă, în jurul orei 10.00, la Botoşani va ajunge şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu

2 thoughts on “Emil Boc a dormit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Botoşani

  1. oare cum va dormi la locul unde ajung cei care fura?>???????? eu as ascunde astfel de GNOMI care nu fac cinste fizicului de roman……pitici si prosti!!!!!!oricum va trebui sa scoatem culoarea portocalie din paleta de culori……a ajuns specifica handicapatilor!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *