FOTO Tragedie rutieră la Botoșani. Un bărbat a fost ucis de propria mașină. Botoșăneanul a făcut o greșeală fatală

Un bărbat din județul Botoșani a murit, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier mai puțin obișnuit. Acesta a fost călcat de propria mașină pe care nu o asigurase în momentul în care coborâse să deschidă poarta pentru a intra în curte.

Accidentul a avut loc în localitatea Hudești, acolo unde un șofer de 52 de ani, care se întorcea de la muncă, a oprit mașina de teren în fața casei și a coborât să deschidă poarta. Botoșăneanul a uitat să tragă frâna de mână și, pe fondul terenului în pantă, autoturismul a luat-o la vale. Când a văzut ce se întâmplă, acesta s-a băgat în fața mașinii în încercarea de a o opri. Mașina l-a aruncat pe bărbat în șanț, trecând peste el și strivindu-l.

Mai multe persoane care au asistat la scenă au încercat să îl scoată sub mașină, însă nu au reușit, din cauza greutății acesteia. Ei au sunat la 112 cerând sprijinul autorităților. La fața locului a ajuns și o ambulanță de la Darabani, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale, botoșăneanul nu a putut fi salvat.

De asemenea, polițiștii de circulație, dar și criminaliștii au ajuns la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragicului accident.

Profesoară din Botoșani înregistrată în timp ce îi îndeamnă pe elevi să nu se vaccineze. „Ajungi legumă peste doi ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *