VIDEO & FOTO Un bărbat din Botoșani și-a dat foc la mașina încărcată cu țigări de contrabandă. Polițiștii de frontieră erau pe urmele sale

Un bărbat din Botoșani a dat foc unei mașini cu care făcea contrabandă cu țigări, în timpo ce era urmărit de poliţiştii de frontieră.

Polițiștii de frontieră și cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au identificat pe raza localității Roșiori un autoturism despre care existau informații că ar fi implicat în acte de contrabandă.

Soferul autoturismului suspect nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și, în consecință, aceștia au fost nevoiti să folosească armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, trăgând mai multe focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât și către pneurile autoturismului.

Botoșăneanul si-a continuat deplasarea și, pe un câmp cu vegetație abundentă, și-a incendiat autoturismul, fugind prin lanurile de porumb.

Polițiștii de frontieră sosiți la fața locului au reușit să extragă, înainte ca focul să se extindă asupra întregului autoturism, mai multe colete cu țigări de contrabandă.

Incendiul a fost stins de către pompierii de la ISU Botoșani, sosiți în scurt timp, existând pericolul extinderii acestuia în lanurile de vegetație uscată din apropiere.

În prezent, polițiștii de frontiera efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și desfășoară activități specifice în vederea stabilirii întregii arii infracționale și tragerii la răspundere a făptuitorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *