Femeie din Botoșani, prinsă de jandarmi în timp ce păcălea localnicii în piață. Spunea că le vinde țigări, dar aveau o surpriză când deschideau pachetele

O femeie din județul Botoșani, clientă mai veche a jandarmilor, a fost prinsă în timp ce înșela persoanele din Piața centrală din municipiul Dorohoi. Deși a mai fost depistată în timp ce vindea țigări de contrabandă, femeia a hotărât că este vremea să treacă la un alt nivel.

Pentru că pachetele de țigări, fie ele și de contrabandă, trebuie cumpărate ,,angro” înainte de a le revinde ,,en detail”, femeia a considerat că profitul ar fi considerabil mai mare dacă ar înlocui țigările din câteva pachete goale cu bucăți de carton.

Atenția jandarmilor a fost atrasă de comportamentul femeii, care la vederea echipajului de ordine publică a încercat să părăsească zona unde se afla, situată în apropierea Pieței Centrale din municipiul Dorohoi.

„Verificările efectuate au scos la iveală intenția cu iz penal a femeii, asupra acesteia fiind găsite 12 astfel de pachete, cu care intenționa să îi păcălească pe eventualii clienți. Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de înșelăciune, care vor fi înaintate organelor de urmărire penală competente”, se precizează într-o informare a Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *