Tot mai mulți botoșăneni sar în apărarea cadrelor medicale din Botoșani, care au petrecut într-un centru de vaccinare. „Doar nu au dat în cap la nimeni”

Foto: Observatornews.ro

Tot mai mulți botoșăneni sar în apărarea cadrelor medicale din Botoșani, care s-au filmat în timp ce petreceau într-un centru de vaccinare, iar imaginile au ajuns pe internet. În timp ce primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că prin acest comportament cadrele medicale au arătat că nu au „o etică a muncii”, tot mai mulți botoșăneni spune că „doar nu au dat în cap la nimeni” și consideră că acestea nu ar trebui sancționate.

M-am uitat și eu pe clipurile acelea și personal dezavuez asemenea manifestări. Nu cadrează nici cu locul în care se desfășoară activitatea aceea, nici cu statutul nostru de cadre medicale”, a declarat Viorel Spatariu, președinte Ordinul Asitentilor Medicali Botoșani.

Iată câteva dintre reacțiile botoșănenilor:

„Doar nu au dat în cap la nimeni și ei sunt oameni!”

„Petrecere….e mult spus! Și dacă-și puneau o pătură pe cap și începeau să plângă… era bine? De unde ați scos că asistenții nu au voie să glumească, să meargă la baie, să aibă pauză? Dar ce -i cu tâmpeniile astea in conceptul vostru? De ăia care au făcut știrea zic!”

„În Occident aceasta metoda de relaxare se pune în practica și cu pacienții… Noi suntem cu mult în urma și nici măcar în pauza nu au voie săracii sa își mai descreteasca fruntile”

„Erau cumva la biserică și au deranjat? Din câte știu muzica oferă o bine dispoziție,un comfort in organism ,poate așa le mai trecea de singurătate! Nu cred că este o mare nenorocire, prostii pe care le bagă în seamă ciudoșii,ce erau la priveghi? Doar acolo te vindeci,NU?”

„Parerea mea e ca daca nu postau totul era OK. In rest, no comment. Repet, parerea mea!”

Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoșani. Cadrele medicale s-au filmat în timp ce dansau pe manele. „Nu le vom mai prelungi contractele de muncă”

One thought on “Tot mai mulți botoșăneni sar în apărarea cadrelor medicale din Botoșani, care au petrecut într-un centru de vaccinare. „Doar nu au dat în cap la nimeni”

  1. Adevaratii profesionisti nu fac gesturi de acest gen. Din nefericire pentru multi,recrutarea personalului din aceste centre se face pe alte criterii decat profesionalismul,stie mai bine dom prim.mare&co ce pastoreste acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *