Două centre de vaccinare din Botoșani vor fi închise. Unde nu vă veți mai putea vaccina

Populația nevaccinată din Botoșani nu se va mai putea vaccina, de săptămâna viitoare, la centrele de vaccinare de la Liceul Pedagogic și de la Scoala 17.

Primarul Botoșaniului, Cosmin Andrei, a anunțat că singurul centru de vaccinare din municipiu va fi funcțional la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, el urmând să preia și fluxurile de la centrele închise.

„Închidem celelalte două centre şi cel de la ‘Gheorghe Asachi’ va funcţiona cu toate cele cinci boxe care sunt pregătite. Dacă va fi nevoie, putem să suplimentăm la ‘Gheorghe Asachi’, să avem mai multe boxe, sala de sport fiind una generoasă”, a spus primarul.

Reorganizarea centrelor de vaccinare din municipiu a fost solicitată prima dată de conducerea Inspectoratului Școlar Botoșani. Inspectorul general Ada Macovei a cerut ca sălile de sport în care funcționează aceste centre să fie redate elevilor, iar centrele de vaccinare să fie amenajate în alte spații.

 

Șefa Inspectoratului Școlar Botoșani cere mutarea centrelor de vaccinare din cele trei săli de sport din municipiul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *