Provocare lansată tuturor pescarilor din Botoșani! Anunțul făcut de Garda de Mediu

AJVPS Botoșani în parteneriat cu Garda de Mediu Botoșani lansează o provocare tuturor membrilor pescari, dar și viitorilor pescari, în data de 18 septembrie 2021, de Ziua de Curățenie Națională.

„Îți place crapul de Prut?! Sau ai fost în ultimii 5 ani la pescuit pe râul Prut sau pe Acumularea Stânca Costești?! HAI pe 18 septembrie 2021 în zonă să verifici dacă nu ai uitat un PET sau o doză de aluminiu, dacă nu le-ai uitat TU, sigur mulți alții le-au uitat. Exemplul tău contează! Fii alături de noi pentru a multiplica mesajul acestei acțiuni de conștientizare a importanței păstrării unui mediu curat. Putem să ne mobilizăm pentru o Românie mai curată și mai frumoasă”, este mesajul Gărzii de Mediu Botoșani.

Sacii, mănușile, măștile și apa vor fi puse la dispoziție, prin grija AJVPS Botoșani, în punctele de întâlnire Troiță localitatea Sadoveni, comuna Manoleasa și Stadion localitatea Ripiceni, comuna Ripiceni sâmbată 18 septembrie 2021 în intervalul orar 8.30-9.00.

„Pe 18 septembrie NU va fi fir întins….ci o tolba plină de PET-uri…. Colectează separat deșeurile uitate în natură!”, arată Garda de Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com