Cercetări pentru ucidere din culpă în cazul adolescentei din Botoșani găsită moartă într-o anexă

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul adolescentei din Botoșani care a fost găsită moartă într-o anexă a locuinței din localitatea Cotu Miculinți, comuna Coțușca. Fata a fost găsită spânzurată, descoperirea fiind făcută chiar de fratele său, cu care locuia, părinții fiind plecați în străinătate.

Primarul din localitate a declarat, pentru BotoșaniNews, că fata ar fi recurs la acest gest în urma unui joc Balena Albastră, prin care i s-ar fi cerut să facă sacrificiul suprem.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale. De asemenea, în cauză a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Având în vedere informațiile apărute în spațiul public conform cărora minora de 14 ani, ar fi jucat un joc pe internet, care ar fi influențat-o într-un mod negativ și ar avea legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, a fost dispusă ridicarea echipamentelor electronice la care avea acces minora, în vederea verificării acestora”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *