Motivul halucinant pentru care copila de 14 ani din Botoșani și-ar fi pus capăt zilelor. „Juca un joc în care se cerea un sacrificiu suprem”

Detalii șocante ies la iveală după moartea copilei de 14 ani, din județul Botoșani, care și-a pus capăt zilelor duminică. Se pare că Roberta ar fi recurs la un astfel de gest din cauza unui joc pe calculator.

Primarul comunei Coțușca, Constantin Ciobanu, susține că fata provenea dintr-o familie foarte serioasă, cu părinți muncitori, care au lucrat la câmp, iar la un moment dat au vrut să progreseze, au vândut niște terenuri și au plecat în străinătate, dar copiii au fost lăsați în grija unui unchi.

„Din ce am înțeles, juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem”, ne-a declarat primarul comunei Coțușca, vizibil afectat de tragedia din localitatea sa.

El susține că este vorba despre cunoscutul joc Balena Albastră și ar trebui luate măsuri astfel încât să nu se mai ajungă la astfel de tragedii.

„Am înțeles că a mai fost un copil care juca jocul acesta, dar el nu a făcut sacrificiul suprem”, ne-a mărturisit primarul.

Vă reamintim că Roberta a fost găsită spânzurată, duminică. Fratele său a dat de ea și a dat alarma, dar din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea.

One thought on “Motivul halucinant pentru care copila de 14 ani din Botoșani și-ar fi pus capăt zilelor. „Juca un joc în care se cerea un sacrificiu suprem”

  1. Acest primar, „vizibil afectat” ar trebui sa o lase mai încet cu petrecerile și rubedenii angajate în primărie și care muncesc la el la ferma și sa pună la treaba asistenta sociala care vând la propria farmacie și sa se ocupe de problemele reale ale comunității prin înființarea sau atragerea de investii care sa creeze locuri de munca. El are alte preocupări..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *