FOTO & VIDEO Țigări de contrabandă ascunse în tufișuri, la Botoșani. Coletele au fost confiscate de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, 2.489 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 24.686 de lei.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 09 august a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti împreună cu cei din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competență.

Astfel, pe timpul acţiunii, în jurul orelor 11.00, au fost descoperite pe direcţia localităţii de frontieră Bobuleşti, judeţul Botoşani, mai multe colete voluminoase ascunse în vegetaţie.

La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în acele colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 49.780 de ţigarete (2.489 de pachete), în valoare de 24.686 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com