Tânără de 21 de ani, din Botoșani, salvată de arestul preventiv de… bebelușul său

Tânăra de 21 de ani, din Botoșani, care a incendiat apartamentul mătușii sale, a fost salvată din arest de bebelușul său. Procurorii au cerut instanței ca fata să fie arestată preventiv, însă pentru că aceasta are un bebeluș de doar șapte luni, magistrații au decis să fie arestată la domiciliu ca să aibă grijă de copilul său.

Tânăra a dat foc unui apartament din municipiul reședință de județ, după o ceartă cu mătușa sa. Pe fondul unui conflict mai vechi, tânăra de 21 de ani și iubitul acesteia, un tânăr de 26 de ani, au cumpărat o sticlă cu benzină, au aprins-o și au aruncat-o în apartamentul mătușii, amplasat la parterul unui bloc de pe strada Săvenilor din Botoșani.

În momentul în care a făcut acest lucru, nepoata s-a asigurat că mătușa sa nu este acasă. A profitat de geamul deschis și a aruncat substanța inflamabilă, incendiind astfel apartamentul și provocând pagube însemnate.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, gestul ar fi pornit de la niște divergențe mai vechi pe care mama fetei le-ar fi avut cu sora sa chiar de la apartamentul care a fost incendiat.

De altfel, în urma acestei acțiuni, tânăra de 21 de ani și iubitul acesteia au fost reținuți, marți, de polițiști sub acuzația de distrugere.

Percheziții la locuințele a doi tineri din Botoșani, după ce au incendiat interiorul casei unei rude. Prejudiciul a fost estimat la 35.000 de euro

Depășește orice imaginație! O tânără din Botoșani a dat foc unui apartament după o ceartă cu mătușa sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *