Depășește orice imaginație! O tânără din Botoșani a dat foc unui apartament după o ceartă cu mătușa sa

O tânără din Botoșani a dat foc unui apartament din municipiul reședință de județ, după o ceartă cu mătușa sa. Pe fondul unui conflict mai vechi, tânăra de 21 de ani și iubitul acesteia, un tânăr de 26 de ani, au cumpărat o sticlă cu benzină, au aprins-o și au aruncat-o în apartamentul mătușii, amplasat la parterul unui bloc de pe strada Săvenilor din Botoșani.

În momentul în care a făcut acest lucru, nepoata s-a asigurat că mătușa sa nu este acasă. A profitat de geamul deschis și a aruncat substanța inflamabilă, incendiind astfel apartamentul și provocând pagube însemnate.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, gestul ar fi pornit de la niște divergențe mai vechi pe care mama fetei le-ar fi avut cu sora sa chiar de la apartamentul care a fost incendiat.

De altfel, în urma acestei acțiuni, tânăra de 21 de ani și iubitul acesteia au fost reținuți, marți, de polițiști sub acuzația de distrugere.

Percheziții la locuințele a doi tineri din Botoșani, după ce au incendiat interiorul casei unei rude. Prejudiciul a fost estimat la 35.000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *