Percheziții la locuințele a doi tineri din Botoșani, după ce au incendiat interiorul casei unei rude. Prejudiciul a fost estimat la 35.000 de euro

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis, marți, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unei tinere de 21 de ani și a unui tânăr de 26 de ani, ambii din municipiul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și complicitate la distrugere, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Potrivit sursei citate, cei doi, în data de 23 iulie a.c., ar fi procurat împreună lichid inflamabil și ar fi incendiat interiorul unui imobil, aparținând unei rude alor celor doi tineri. Prejudiciul a fost estimat la 35.000 de euro.
Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziție dimiciliară la persoanele bănuite de comiterea faptelor. În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes în cauză. Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsură reținerii”, a precizat Nenișcu.
Miercuri, cei doi vor fi prezentați în fața instantei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *