Decizie a judecătorilor în cazul tinerei din Botoșani care a dat foc apartamentului mătușii ei

Echipaj de poliție la BotosaniTânăra de 21 de ani din Botoșani acuzată că ar fi dat dat foc apartamentului mătușii sale a fost arestată la domiciliu. Judecătoria Botoșani a dispus ca Maria A. să fie arestată la domiciliu sub acuzația de distrugere, în timp ce prietenul acesteia, Anton R., a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vă reamintim că, pe 23 iulie, pe fondul unui conflict mai vechi, tânăra de 21 de ani și iubitul acesteia, de 26 de ani, au cumpărat o sticlă cu benzină, au aprins-o și au aruncat-o în apartamentul mătușii, amplasat la parterul unui bloc de pe strada Săvenilor din Botoșani.

În momentul în care a făcut acest lucru, nepoata s-a asigurat că mătușa sa nu este acasă. A profitat de geamul deschis și a aruncat substanța inflamabilă, incendiind astfel apartamentul și provocând pagube însemnate.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, gestul ar fi pornit de la niște divergențe mai vechi pe care mama fetei le-ar fi avut cu sora sa chiar de la apartamentul care a fost incendiat.

De altfel, în urma acestei acțiuni, tânăra de 21 de ani și iubitul acesteia au fost reținuți, marți, de polițiști sub acuzația de distrugere.

 

Depășește orice imaginație! O tânără din Botoșani a dat foc unui apartament după o ceartă cu mătușa sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *