Două oferte depuse pentru execuția lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere a căilor de rulare din municipiul Botoșani. Care sunt firmele interesate!

Două asocieri de firme au depus ofertele pentru execuția lucrărilor de reabilitare, modernizare și extinderea celor două căi de rulare din municipiul Botoșani, anunță printr-un comunicat Primăria Botoșani.
Este vorba de asocierea societăților Alstom Transport și Electroalfa Internațional, respectiv asocierea dintre societățile Conest SA, Pod Proiect SRL și  Mari Vila Com SRL. Din punct de vedere financiar, ambele oferte depășesc valoarea estimată a proiectului, pe ambele loturi.
Pentru Lotul 1 din cadrul proiectului, „Reabilitare cale de rulare traseu 101”, estimat la suma de 74.533.384,23 lei fără TVA, Asocierea Alstom Transport și Electroalfa Internațional a ofertat 108.967.635,65 lei fără TVA, în timp ce Asocierea Conest SA, Pod Proiect SRL și  Mari Vila Com SRL a ofertat 106.687.945,26 lei fără TVA. Pentru Lotul 2 din cadrul proiectului, „Reabilitare cale de rulare traseu 102”, estimat la suma de 73.419.607,16 lei fără TVA, Asocierea Alstom Transport și Electroalfa Internațional SRL a ofertat 125.131.260,95 lei fără TVA, in timp ce Asocierea Conest SA, Pod Proiect SRL și  Mari Vila Com SRL  a ofertat 108.568.386,01 lei fără TVA.
Comisia desemnată din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani urmează ca în perioada imediat următoare să evalueze ofertele depuse din punct de vedere tehnic și ulterior, să declanșeze rundele de negocieri cu ofertanții cu privire la prețul ofertat. Proiectul „Transport urban durabil în municipiul Botoșani prin reabilitarea, modernizarea și extinderea transportului public local de călători cu tramvaiul” este finantat prin Programul Operațional Regional, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, având termen de finalitate 31.12.2023”, se mai precizează în informarea Primăriei Botoșani.

One thought on “Două oferte depuse pentru execuția lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere a căilor de rulare din municipiul Botoșani. Care sunt firmele interesate!

  1. Laurii vor fi culesi de constructori si conducerea primariei. Împrumuturile pe care la va face primaria vor fi achitate de contribuabilii din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *