Unul dintre cele mai frumoase lacuri din Botoșani, preluat de un cunoscut om de afaceri

Unul dintre cele mai frumoase lacuri din județul Botoșani, iazul de la Stăuceni, a fost preluat de un cunoscut om de afaceri. Este vorba de omul de afaceri Mirel Vlas, cel care deține și societatea comercială Tehnic Asist.

Vlas a preluat iazul și insula de la Stăuceni de la Dumitru Antohi, fost director al Piscicola SA, care și-a constituit propria firmă și a preluat în administrare acumularea de apă de la marginea municipiului Botoșani.

Mirel Vlas nu a preluat cele 168 de hectare de iaz (140 hectare de luciu de apă și 28 de hectare de bazine de reproducție) pe persoană fizică, ci a preluat acțiunile pe care Antohi le deținea la societatea comercială DASSM SRL, cea care deține lacul.

Pe insula iazului de la Stăuceni se află și două case.

Patronul de la Tehnic Asist are în vedere de a exploata iazului în scop turistic, el având intenția de a construi pe insulă un restaurant cu specific pescăresc, dar și un cort pentru evenimente private.

 

Tehnic Asist despre intrarea în insolvență: Am simțit nevoia unui plan de reorganizare pentru a putea continua lucrările din contractele existente

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *