Tehnic Asist despre intrarea în insolvență: Am simțit nevoia unui plan de reorganizare pentru a putea continua lucrările din contractele existente

Tehnic Asist, Botosani, stiri,Societatea Tehnic Asist S.R.L Botoșani a transmis, joi, un comunicat de presă, prin care și-a exprimat pun ctul de vedere cu privire la intrarea în insolvență. Compania botoșăneană susțiine că „a simțit nevoia unui plan de reorganizare pentru a putea continua lucrările din contractele existente și pentru a găsi soluții în vederea demarării noilor proiecte”.

„Această necesitate a apărut atât urmare a unor factori interni, cât și a unora externi generați de situația mediului de afaceri existent. Intenția noastră de a accesa procedura de reorganizare judiciară s-a materializat printr-o cerere de deschidere a insolvenței, adresată Tribunalului Botoșani, se arată în comunicat.

Cererea Tehnic Asist de declanșare a procedurii de insolvență a fost admisă pe 20 noiembrie 2018, fiind numit în calitate de administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. și stabilindu-se termenul limită pentru înregistrarea creanțelor la data de 7 ianuarie 2019.

„Din dorința de a menține ceea ce am clădit cu seriozitate și profesionalism în decurs de mai bine de 20 de ani, pentru a finaliza cu succes proiectele în curs şi pentru a continua în condiții optime colaborările începute, ne-am propus redresarea societății în baza unui plan de reorganizare, pe parcursul căruia societatea noastră să continue desfășurarea activității în condiții de business as usual”, se mai arată în comunicatul TAS.

Firma din Botoșani le mulțumește partenerilor și colaboratorilor săi „care au manifestat înțelegere și ne-au acordat suport în această perioadă și îi asigurăm că vom depune eforturi susținute pentru a ne onora proiectele aflate în curs întrucât ne dorim ca împreună să inițiem noi proiecte”.

„Vă asigurăm că și în viitor, beneficiind de sprijinul colaboratorilor, subantreprenorilor și angajaților noștri, vom reuși să menținem aceleași standarde de calitate”, mai spun reprezentanții Tehnic Asist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *