Ce firmă va executa lucrările de refacere a instalației electrice de la Secția de boli infecțioase din Botoșani

Spitalul Județean de Urgență (SJU) „Mavromati” Botoșani a încheiat procedura de atribuire a lucrărilor pentru refacerea și extinderea rețelei electrice la Secția de boli infecțioase, atât la adulți, cât și la pediatrie.

Astfel, SJU a semnat un contract în valoare de 664.000 de lei cu societatea comercială Arci Surveillance Solutions SRL Botoșani pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

Potrivit contractului încheiat cu Arci Surveillance Solutions SRL Botoșani, termenul de proiectare a instalației electrice este de 15 zile, iar cel de execuție a lucrărilor de 60 de zile de la data emiterii ordinului de începere.

Refacerea instalației electrice de la Infecțioase a devenit o necesitate pe fondul pandemiei de COVID-19, când, din cauza subdimensionării, dar și a suprasolicitării, ca urmare a numeroaselor instalații de oxigen puse în prize, întreaga rețea putea pica, lăsând fără energie aparatele vitale, dar și generând un risc de incendiu major.

 

Managerul Spitalului Județean se roagă la Dumnezeu să ferească spitalul de vreo tragedie, din cauza rețelei electrice subdimensionate: Stau cu îngrijorare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *