Prefectul Dan Nechifor, despre rețeaua electrică de la Boli Infecțioase: Dacă în perioada imediat următoare nu se vor găsi soluții, vom trece la aplicarea de sancțiuni

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, avertizează că vor fi aplicate amenzi, dacă instalația electrică de la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean nu va fi refăcută în cel mai scurt timp. El a spus că va cere Inspectoratului pentru Situații de Urgență să facă controale, iar dacă vor fi găsite nereguli, nu se vor mai aplice avertismente ca până acum, întrucât ”nu mai avem răbdare și nici timp să mai facem așa ceva. (…) Sunt sigur că dacă se vrea se poate. Am discutat și cu conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dacă în perioada imediat următoare nu se vor găsi soluții, vom trece la aplicarea de sancțiuni”, a spus prefectul de Botoșani. 

Acesta a atenționat și săptămâna trecută că, în cazul în care spitalele din județul Botoșani nu vor prezenta siguranță în funcționarea, se are în vedere inclusiv suspendarea temporară a activității acestora.

Prefectul Dan Nechifor, avertisment dur către spitalele din Botoșani, care nu prezintă siguranță în funcționare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *