Ți se rupe inima! Mesaje pline de regret după moartea celor doi tineri în accidentul de la Bucecea. „Realitatea este greu de acceptat”

Cei doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul înfiorător de la Călinești- Bucecea au lăsat multă durere în urma lor. Cunoscuții se cutremură la gândul că cei doi au avut parte de o moarte atât de crudă.

Este vorba despre Andrei Iacob, de 23 de ani, din Bucecea, și Gabriel Damian, de 20 de ani, din Hănțești. Cei doi au decedat după ce mașina în care se aflau, un Audi, a intrat cu viteză într-un copac. A treia victimă din mașină, Dragoș Ciubuc, polițist la IPJ Olt, a fost rănită și transportată la spital.

Pe rețelele de socializare, mesajele de regret curg constant. Iată câteva dintre ele:

  • „Să ne rugăm la Dumnezeu pentru cele două suflete tinere ale comunitătii noastre care s-au înălțat la ceruri, în urma acestui tragic accident. Putere familiilor îndurerate sa treaca peste aceste momente grele. Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească …”
  • „Durerea e mare, realitatea este greu de acceptat, iar cuvintele, oricât am încerca nu vor putea exprima ceea ce simțim. O pierdere enorma pentru familie, pentru prieteni, pentru toți cei care i-am cunoscut. Doi copii a căror viață pământească s-a încheiat mult prea repede, doi tineri pentru care voi lăcrima mereu…”
  • „Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace, dragii mei Gabi și Andrei!!!”
  • „Nu se poate așa ceva! Încă nu pot să îmi revin. De ce??? Ce crudă e soarta uneori!”
  • „Parcă ieri vorbeam și ne plănuiam să ne întâlnim, iar acum Dumnezeu te-a vrut lângă el. Dumnezeu să te ierte. Nu te voi uita niciodată”

Înfiorător! Ultimul mesaj trimis de Gabriel pentru iubita sa înainte de tragedia de la Botoșani. „Dacă muream…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *