Înfiorător! Ultimul mesaj trimis de Gabriel pentru iubita sa înainte de tragedia de la Botoșani. „Dacă muream…”

Unul dintre tinerii morți în accidentul de la Bucecea i-a trimis un ultim mesaj iubitei sale înainte de tragedie. Gabriel Damian, de 20 de ani, din Hănțești, i-a trimis chiar și o fotografie înainte de producerea accidentului.

„Luni, pentru că nu ți-am mai raspuns după ce m-am pus la somn, mi-ai spus vorbele astea “ Dacă muream și nu te mai sunam, nu mai știai nimic de mine?!”…Nici prin gând nu mi-ar fi trecut vreodata că tu poți să pățești așa ceva… Trebuia să fiu cu tine în seara aia, m-ai chemat spunandu-mi “Vino până la hala beib, fac un grătărel” era ora 22:00… trebuia să te duc acasă, nu trebuia să te las, dar ceva m-a ținut să nu plec, de ce Doamne, de ce???? Poate nu se ajungea aici, nu mai era atâta durere în sufletele noastre … 5:43 mi-ai trimis o poza să te vad pentru ultima dată… un minut mai târziu s-a produs o tragedie, ne-ai lasat pe toți cu sufletul amar și plin de dor”, este mesajul cutremurător transmis de iubita acestuia.

Câteva minute mai târziu, Gabriel a murit în accidentul de la Bucecea, alături de prietenul său, Adrian Iacob. Un al treilea tânăr, un polițist, a ajuns la spital.

Accidentul mortal de la Bucecea a fost produs de un tânăr de 22 de ani, spun polițiștii. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu,  în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național DN 29 C, direcția de deplasare dinspre Bucecea înspre localitatea Călinești, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, împrejurare în care părăsește partea carosabilă, impactează trei arbori de pe zona de siguranță din partea stângă a direcției sale de deplasare, după care revine și se oprește pe mijlocul drumului.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și al unui tânăr de 21 de ani, din comuna Hănțești, județul Suceava,  pasager în autoturism pe locul din dreapta față. De asemenea, un alt tânăr de 28 de ani, din județul Olt, aflat pe bancheta din spate a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă pentru stabilirea împrejurărilor în care   s-a produs evenimentul rutier”, precizează Nenișcu.

 

FOTO Ei sunt cei doi tineri care au murit în accidentul de la Bucecea. Mașina în care erau a fost făcută bucăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *