FOTO Ei sunt cei doi tineri care au murit în accidentul de la Bucecea. Mașina în care erau a fost făcută bucăți

Cei doi tineri care au murit în accidentul cumplit de la Bucecea au 20, respectiv 22 de ani. Este vorba despre Andrei Iacob, de 23 de ani, din Bucecea, și Gabriel Damian, de 20 de ani, din Hănțești. Cei doi au decedat după ce mașina în care se aflau, un Audi, a intrat cu viteză într-un copac. A treia victimă din mașină, Dragoș Ciubuc, polițist la IPJ Olt, a fost rănit și transportat la spital.

În eveniment a fost implicată o singură mașină în care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani. La fata locului au ajuns o autospeciala de descarcerare si una cu apă și spumă și trei ambulante și au constatat ca în autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. O a treia victimă era în afara mașinii. Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din fața”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

Mașina a fost pur și simplu făcută bucăți în accident. Andrei Iacob a murit pe loc, iar Gabriel Damian a decedat la spital. Ca prin minune, polițistul Dragoș Ciubuc a scăpat cu viață. Atât de puternic a fost impactul încât bucăți din autoturism au fost aruncate la zeci metri.

FOTO Tânărul de 27 de ani, rănit în accidentul de la Bucecea, este polițist

 

Polițiștii urmează să stabilească detaliile producerii accidentului.

 

One thought on “FOTO Ei sunt cei doi tineri care au murit în accidentul de la Bucecea. Mașina în care erau a fost făcută bucăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *