FOTO O vacă gestantă a fost salvată de pompierii botoșăneni dintr-un puț de aproape zece metri

Rămasă captivă într-o fântână dezafectată de pe raza satului Lunca din comuna Vârfu Câmpului, o bovină gestantă a fost salvată de pompierii din Dorohoi. Animalul a căzut, miercuri, în puțul adânc de cca. 10 metri după ce capacul din lemn care o acoperea a cedat. Localnicii au încercat să îl ajute pe proprietar să o scoată din captivitate, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Au legat bovina cu mai multe furtunuri şi cu ajutorul unui buldoexcavator au reuşit să o aducă la suprafaţă. Aceasta nu a fost rănită.

Intervenţia a fost una dificilă din cauza spațiului îngust al fântânii, dar și a adâncimii la care a ajuns bovina. La misiune au participat zece pompieri militari și voluntari, un elev al Școlii de Pompieri și Protecției Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, aflat în practică la subunitatea din Dorohoi, dar și medicul veterinar din localitate.

Operațiune fără precedent a Poliției din Botoșani! 15 echipaje în urmărirea a doi infractori periculoși. Elicopter MAI chemat în sprijin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com