FOTO Aroma Caffe a deschis a cincea locație din Botoșani! Cafea din partea casei pentru primii clienți

Aroma Caffe a deschis a cincea locație din Botoșani! Un nou punct de lucru a fost inaugurat, vineri, la ora 12.00, în municipiul Botoșani, spre satisfacția clienților care vor să-și încânte papilele gustative cu o cafea delicioasă, aromată, preparată într-un mod profesional.

Doritorii de un Espresso italian, de exemplu, pot merge la noul coffee shop Aroma Caffe de pe Calea Națională nr 87, lângă Biserica Sf Ilie. Așa cum a devenit deja o tradiție la deschiderea fiecărui nou punct de lucru, până la ora 17.00, clienții vor beneficia de cafea din partea casei.

„De sâmbătă vom avea program normal. Programul va fi de luni până vineri de la 07:00- 18:00, iar sâmbătă și duminică programul va fi de la 07:00-15:00. Abia așteptăm să vă oferim aroma perfectă a cafelei voastre și aici!”, spun reprezentanții Aroma Caffe.

Aroma Caffe oferă gustul adevărat al cafelei italiene, produsă după o rețetă originală și cu echipamente performante. Coffee shop-ul pune la dispoziție o gama variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune, caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.

Aroma Caffe s-a extins la Botoșani! Un nou punct în care puteți descoperi aroma perfectă a cafelei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *